Publicat
Arxivat com Corporativo, Noticias FGV, Notícies, Notícies Metrovalencia, Notícies TRAM.

  • El pressupost inicial és de 484.000 euros, IVA inclòs
  • La baixa tensió s’utilitza per a les estacions en superfície, les oficines de la Marina a Alacant i en cas de socors en les estacions subterrànies

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha començat la tramitació per a la licitació del subministrament d’energia en baixa tensió de Metrovalencia i TRAM d’Alacant per a l’any que ve per un import inicial de 484.000 euros, IVA inclòs.

La baixa tensió s’empra en les estacions en superfície (103 en Metrovalencia i 66 en el TRAM d’Alacant), en les oficines de la Marina d’Alacant i en les estacions subterrànies d’àmbit urbà en cas de socors; és a dir, si falla el subministrament normal d’alta tensió (35 en Metrovalencia i 3 en el TRAM d’Alacant).

Per la seua banda, l’alta tensió es distribuïx per a la tracció (circulació de trens i tramvies), el funcionament diari de les estacions subterrànies (35 en Metrovalencia i 3 en el TRAM d’Alacant), els tallers (València Sud, Machado i Tarongers en València i El Campello a Alacant) i les oficines centrals de FGV situades en València Sud.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana va consumir en 2017 en baixa tensió 1.755.000 kwh i en alta tensió 93.230.000 kwh. La baixa tensió es distribuïx en 220 v i l’alta tensió en 20.000 v.