Publicat
Arxivat com Noticias FGV, Notícies Metrovalencia, Notícies TRAM, RSC.

  • La iniciativa forma part de les accions previstes amb motiu de la celebració de la Setmana de la Mobilitat del 16 al 22 de setembre
  • Els dibuixos es poden enviar en format digital a l’adreça de correu electrònic concurso_fgv@gva.es fins al pròxim 23 de juny

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha convocat l’I Concurs de Dibuix “Mou-te i cuida el planeta amb Metrovalencia i TRAM d’Alacant”, amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra del 16 fins al 22 de setembre.

El concurs està obert a la participació dels alumnes i alumnes de 2n i 3r cicle d’Educació Primària que hauran de reflectir en els seus dibuixos referencies al metro o el tramvia i destacar com l’ús del transport públic evita les emissions de diòxid de carboni al medi ambient i afavoreix un món més sostenible.

Els treballs es podran entregar fins al pròxim 23 de juny en l’adreça de correu electrònic concurso_fgv@gva.es, en format digital, escanejats com pdf, no fotografiats i en alta resolució, 300 ppp.

Els participants han d’indicar, acompanyant al dibuix, nom, domicili complet (carrer, codi postal, localitat i província), edat (cicle escolar) i un telèfon de contacte. Davant la situació actual provocada per la crisi sanitària no s’admet la participació mitjançant l’enviament de treballs per correu postal o missatgeria.

FGV ha establit tres premis que consisteixen en una bicicleta per a cada guanyador o guanyadora i una bossa amb material promocional. A més, el primer premi optarà a ser la imatge que portarà un tramvia de FGV amb motiu de la Setmana de la Mobilitat.

La fallada del concurs està previst l’1 de setembre, on un jurat compost per dos representants de FGV i una persona de l’Associació d’il·lustradors i il·lustradores de la Comunitat Valenciana triaran els treballs premiats. La comunicació oficial dels guanyadors es realitzarà el 3 de setembre i el lliurament de premis durant la Setmana de la Mobilitat.

Per a l’avaluació dels treballs presentats el jurat tindrà en compte l’originalitat, creativitat i presentació del treball; esforç i acompliment que haja requerit el projecte; i es tindrà en quanta el cicle escolar i si és un alumne o alumna d’educació especial.

Les bases reflecteixen que quedaran automàticament desqualificats els treballs presentats que no guarden relació amb la temàtica del concurs, i/o que continguen imatges, o, textos que puguen ser considerats ofensius, denigrants o de mal gust.