Elecciones sindicales en FGV

Publicat
Arxivat com Corporatiu, Noticias FGV, Notícies, Notícies Metrovalencia, Notícies TRAM.

  • A València, SIF ha obtingut 7 representants; UGT 6; CC.OO. 4; SF 3; CGT 1; SCF 1, SEMAF 1
  • A Alacant, UGT ha aconseguit 6 delegats; CC.OO. 4; SIF 1; SF 1; i SEMAF 1

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha celebrat eleccions sindicals, en les que s’han triat la representació dels distints sindicats amb presència en l’empresa pública a València i Alacant.

El nombre de representants triat ha sigut de 23 membres en el Comité d’Empresa de FGV a València i de 13 membres en el Comité d’Empresa d’Alacant.

A València, el Sindicat Independent Ferroviari (SIF) ha obtingut 7 representants; la Unió General de Treballadors (UGT) 6; Comissions Obreres (CC.OO.) 4; Sindicat Ferroviario-Intersindical Valenciana (SF-IV) 3; Confederació General del Treball (CGT) 1; Sindicat de Circulació Ferroviari (SCF) 1, Sindicat Espanyol de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris (SEMAF) 1.

A Alacant UGT ha aconseguit 6 representants; CC.OO. 4; SIF 1; SF 1; i SEMAF 1.

A València, sobre un cens de 1.291 treballadors amb dret de vot (aquells treballadors que, almenys, tinguen relació contractual des de fa més d’un mes) han participat un 86, 68%, mentres que a Alacant sobre un cens de 342 treballadors l’índex de participació ha superat el 94,6%.

A València els sindicats que han presentat candidatures han sigut, per al col·legi A (tècnics i administratius), UGT, CC.OO., SCF, SIF i SF-IV. Per al col·legi B (especialistes i no qualificats) UGT, CC.OO., SCF, SIF, SEMAF, SF-IV i CGT.

A Alacant, en el col·legi A s’han presentat les candidatures dels sindicats UGT, CCOO i SIF; i per al col·legi B les de UGT, CC.OO., SIF, SEMAF i SF-IV.