Gota Fría Septiembre 2019

Publicat
Arxivat com Corporatiu, Noticias FGV, Notícies.

  • A Alacant, les incidències van afectar de manera puntual al servei, encara que sense lamentar danys de consideració
  • A València, els retards únicament és van produir en algun tram en superfície per acumulació d’aigua en els vies

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha superat la gota freda de la setmana passada en els províncies de València i Alacant sense grans afeccions en la circulació de trens, tramvies i tren-TRAM pels xarxes de Metrovalencia i TRAM´d’Alacant, amb 268 quilòmetres de longitud al seu pas per 50 municipis.

Dels prop de 1.615 serveis que FGV presta de mitja al dia (1.921 en dies laborables, 1.515 en dissabtes i 1.409 en festius) en les dos xarxes, els incidències han sigut mínimes, donat el treball de prevenció i manteniment efectuades en les jornades anteriors a l’episodi de fortes pluges.

En València, l’afecció dels pluges ha sigut pràcticament nul·la, amb escasses incidències registrades en la xarxa de Metrovalencia durant la passada setmana i que han tingut el seu origen en la gota freda. Únicament és van registrar retards puntuals per l’acumulació d’aigua en les vies en superfície.

En la província d’Alacant, les precipitacions caigudes sí que han sigut causa d’algunes alteracions en la circulació del TRAM d’Alacant, encara que en el còmput global no han produït incidències d’una gran importància.

Entre elles, destaquen els retards patits per apagar-se semàfors en els Línies 2 i 4, acumulació d’aigua en la plataforma tramviària dels Línies 4 i 5, problemes de comunicació , caiguda d’arbres en la Línia 9 o el despreniment de roques en la Línia 1 que van ser esmenats en un temps raonable, donades els condicions que és van generar amb la gota freda.