Processos selectius de FGV

Publicat
Arxivat com Corporatiu, Noticias FGV, Notícies, Notícies Metrovalencia, Notícies TRAM.

  • Els interessats poden consultar aquesta informació en www.trabajaen fgv.es
  • Els exàmens es van celebrar el passat 20 de setembre a València i Alacant amb la participació de més de 2.200 aspirants

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha publicat els resultats definitius de les diferents proves dels processos selectius de la seua Oferta d’Ocupació Pública.

Els interessats poden accedir directament a aquesta informació a través de l’enllaç www.trabajaenfgv.es. Els exàmens es van celebrar diumenge passat 20 de setembre, amb la participació de més de 2.200 aspirants.

Els llistats definitius s’han fet públics, una vegada superat el termini de 10 dies naturals per a presentar possibles reclamacions o al·legacions sobre el llistat provisional dels processos selectius d’FGV, que es va publicar el passat 2 d’octubre.
Aquesta Oferta d’Ocupació Pública d’FGV ofereix 136 llocs de treball per a les explotacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant (106 places corresponen a 2019; 15 a 2018; i 15 a 2017).

Després de la publicació dels resultats s’obri el termini per a entregar la documentació dels mèrits dels participants i la seua posterior avaluació que permetrà elaborar el llistat definitiu.

Aquesta convocatòria està la seua vegada acompanyada de la constitució de diferents Borses d’Ocupació Temporal, de manera que, amb les persones que hagen superat els processos selectius però no hagen obtingut plaça, es constituiran 12 Borses, corresponents a diferents categories.

A més, es constituiran altres 12 Borses d’Ocupació Temporal amb les quals s’atendran altres necessitats conjunturals en aquells llocs no inclosos en les Ofertes d’Ocupació Pública però la cobertura de la qual és necessària per a garantir la normal prestació del servei públic.