Visita delegación de Metro Lima-Callao a FGV

Publicat
Arxivat com Corporatiu, Noticias FGV, Notícies, Notícies Metrovalencia, Notícies TRAM.

  • L’empresa pública assessora a l’enginyeria valenciana CPS Infraestructures, Mobilitat i Medi Ambient S.L.
  • Una delegació del metro de la capital peruana han visitat les instal·lacions del Lloc de Comandament de Metrovalencia

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) participa en l’elaboració de l’estudi de viabilitat del nou Centre de Control de la xarxa del metro de Lima i Callao a Perú que promou l’Autoritat Autònoma del Sistema Elèctric de Transport Massiu de Lima i Callao (AATE).

Este projecte ha sigut adjudicat, en consorci, a l’enginyaria valenciana CPS, Infraestructures, Mobilitat i Medi Ambient S.L. que ha sol·licitat a FGV l’assistència i assessorament per a definir el funcionament i abast del sistema de control.

Com a part d’este treball d’assessorament, FGV ha rebut una delegació del metro de Lima i Callao de Perú i dels responsables del projecte, per part de l’enginyeria CPS, que compta amb delegació en el país sud-americà. Després d’una reunió de treball, han realitzat una visita al Lloc de Comandament de València Sud per a conéixer les seues característiques i funcionament.

Este estudi de planificació té com a objecte definir, a nivell conceptual, el funcionament del futur Centre de Control d’Operacions (CCO) i Cambra de Compensació de la xarxa del metro de Lima i Callao per a la gestió de les 6 línies previstes en el seu Pla Mestre, així com la seua viabilitat tècnica i financera.

Així mateix, s’estudiarà la ubicació del futur edifici que albergarà estes instal·lacions i es desenvoluparà el projecte bàsic per a la seua definició arquitectònica i funcional.