Procés selectiu Oferta Ocupació Pública FGV en Fira València

Publicat
Arxivat com Notícies.

  • Els interessats poden consultar aquesta informació en www.trabajaen fgv.es
  • Els exàmens es van celebrar el passat 20 de setembre a València i Alacant amb la participació de més de 2.200 aspirants

València. (3.10.20). Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha publicat en la seua pàgina web els resultats provisionals de les diferents proves dels processos selectius de la seua Oferta d’Ocupació Pública i de les Borses d’Ocupació Temporal convocades.

Els interessats poden accedir directament a través de l’enllaç www.trabajaenfgv.es als llistats provisionals dels exàmens celebrats diumenge passat 20 de setembre, en els quals van participar més de 2.200 aspirants.

També s’ha obert el termini de 10 dies naturals per a presentar possibles reclamacions o al·legacions sobre el llistat provisional dels processos selectius d’FGV.

Aquesta Oferta d’Ocupació Pública d’FGV ofereix 136 places. De manera que a l’oferta de 106 places corresponent a 2019 se suma les 15 places de 2018 i les 15 de 2017, pel que se ha llançat un procés de selecció conjunt en 2020 amb un total de 136 llocs de treball per a València i Alacant.

El 3 de juliol va acabar el termini d’admissió d’instàncies i les 22.227 sol·licituds les van registrar 3.437 persones, que finalment s’han reduït a 2.202, ja que 1.235 d’elles no complien alguns dels requisits requerits per al lloc de treball sol·licitat.

Places previstes

Les 106 places previstes corresponents a 2019 són: 21 agents d’estació per a València; 27 maquinistes tramvia i 33 maquinistes metre per a València; 8 maquinistes Alacant; 8 oficials per als tallers de València; un oficial de Línia de tramvia a València; un cap d’estació operador d’Atenció al Viatger per a València; 5 places de cap de circulació a Alacant; un agent de la unitat de supervisió i intervenció per a Alacant; i un cap d’instal·lacions elèctriques i automatismes per a València. Respecte a l’oferta de 2018, la relació de llocs a cobrir és la següent: 4 oficials per a Taller Machado; 3 oficials per a Tallers de València Sud; 3 maquinistes depòsit Tallers Machado; 2 maquinistes tallers El Campello; 2 oficials zelador de línia electrificada; 1 oficial de subestacions i telecomandament.

Les corresponents a 2017 inclouen: 2 maquinistes per a Benidorm; 1 maquinista per a tallers El Campello; 7 oficials per a tallers Machado; 2 oficials per a tallers de València Sud; 2 factors de circulació a Altea; i 1 factor de circulació en Creueta.