Oferta Empleo Público FGV

Publicat
Arxivat com Corporatiu, Noticias FGV.

  • Aquests llocs de treball corresponen a l’Oferta Públic d’Ús de 2020 i se sumen als ja coberts de 2017, 2018 i 2019
  • Es constituirà una borsa d’ocupació temporal amb les persones que hagen superat el procés selectiu, però no obtinguen plaça

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) celebra dissabte que ve 6 de novembre, en la Universitat Politècnica de València, proves d’accés a onze places en llocs de manteniment i tallers, corresponents a l’Oferta Pública d’Ocupació de 2020.

En concret, aquestes 11 places es corresponen a: un muntador/a d’instal·lacions elèctriques i automatismes; un encarregat/a de subestacions i telecomandaments; un/a especialista en telecomunicacions; i huit oficials/as de taller per a València Sud, Tarongers i Machado).

La prova, en la qual està previst que participen més de 200 persones, començarà a les 9 hores i es realitzarà a l’Aula 5N de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial (ETSII), de la Universitat Politècnica València (UPV). Els i les examinades podran acostar-se a aquestes instal·lacions amb tramvia; la parada més pròxima és la de la Carrasca.

Amb les persones que hagen superat el procés selectiu, però no obtinguen plaça, es constituirà una Borsa d’Ocupació Temporal per a atendre necessitats d’aquesta naturalesa en els tipus de llocs convocats existents a València o Alacant.

Aquesta oferta se suma al procés, ja tancat aquest mateix any, per a la cobertura de 136 llocs de treball, corresponents a les Ofertes Públiques d’Ús dels anys 2017, 2018 i 2019.

Les bases publicades en el DOGV són conformes al que es preveu en l’II Acord de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat en matèria de criteris generals d’aplicació de les ofertes d’ocupació pública i les seues convocatòries, de data 22 de març de 2018.