Publicat
Arxivat com Corporatiu, Notícies.

  • L’objectiu és oferir informació de l’activitat de l’empresa pública i facilitar els contactes amb altres empreses o professionals del sector
  • Aquest nou perfil se suma als ja existents en Facebook, Twitter i Instagram

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) disposa des d’aquesta setmana del seu propi compte oficial en LinkedIn, xarxa social que permet incrementar els contactes i fomentar les relacions interpersonals entre professionals.

L’objectiu d’aquest nou compte és oferir informació de l’activitat de l’empresa pública, facilitar els contactes amb altres empreses o professionals del sector i donar difusió als processos de selecció per a la cobertura de llocs de treball corresponents a les ofertes públiques d’ocupació.

LinkedIn se suma a comptes ja existents per part d’FGV en Twiter, (Metrovalencia, TRAM d’Alacant i el compte corporatiu d’FGV), Facebook (Metrovalencia) i Instagram (Metrovalencia i TRAM d’Alacant).

El nou compte és: https://www.linkedin.com/company/ferrocarrils-generalitat-valenciana

Com a complement dels seus serveis d’informació i atenció al client, FGV va decidir fa anys establir noves vies de comunicació amb les persones usuàries a través de les xarxes socials.

Al juny de 2010 es va escometre la primera fase del projecte, amb la incorporació del canal de Twitter; a l’octubre de 2011 es va fer públic el perfil de Facebook; i al juny de 2020 va començar la seua marxa en Instagram.

A través d’aquests serveis s’atenen i es resolen consultes, s’informa de les diferents activitats i esdeveniments organitzats per l’empresa, es comuniquen amb la màxima immediatesa les incidències del servei, a més de posar a l’abast de tot el món fotografies, vídeos i publicacions de l’empresa.

Els usuaris que ho desitgen poden seguir a Metrovalencia en Twitter a través del compte @metrovalencia, en Facebook http://www.facebook.com/metrovalencia.fgv i en Instagram en https://www.instagram.com/metrovalencia_fgv

En TRAM d’Alacant estan disponibles els comptes en Twitter @tramdealicante i en Instagram https://www.instagram.com/tramalacant_fgv.