Publicat
Arxivat com Notícies, Notícies TRAM.

Els clients poden conéixer a través Del dispositiu la ruta més adequada i el temps de recorregut

S’oferixen dades d’horaris, Trajectes, parades i estacions de les 5 línies de la xarxa de FGV a Alacant

El TRAM d’Alacant ha incorporat els recorreguts i horaris de les seues Línies comercials a Google Transit, la ferramenta de planificació de viatges inclosa dins Del buscador de Google Maps que, a partir d’ara, també permet calcular la ruta i el temps de trajecte dels serveis que presta FGV a Alacant.

Els usuaris poden accedir a www.maps.google.S’i estar al corrent de l’oferta dels Serveis de transport urbà operats pel TRAM d’Alacant fil per randa: horaris, Recorreguts i punts de parades, entre altres dades rellevants.

Google Transit oferix la possibilitat de Conéixer la ruta i estimar el temps de trajecte, a més de fer una comparació del que se Tardaria a realitzar el mateix itinerari en vehicle privat o caminant. La ferramenta oferix dades de les cinc línies en servei, amb les seues 71 estacions distribuïdes al llarg dels 13 municipis pel que circula TRAM d’Alacant.

Com funciona

L’aplicació resulta flexible i intuïtiva en el seu ús. Els viatgers, una vegada indicat l’origen I destí en omplir la casella “Com arribar” en Google Maps, han d’introduir la data i l’hora Que esperen arribar al seu destí i el planificador de viatges els proporcionarà diverses opcions, que mostren el temps i la quantitat de correspondències per a cada opció, la qual cosa els permet Seleccionar fàcilment el viatge més còmode.

Google Maps facilita, pas per pas, les direccions precises per a caminar cap a l’origen o Destí, així que l’usuari pot saber exactament com arribar a la parada del TRAM d’Alacant més Pròxima o l’estació, i com arribar al seu destí. La informació es troba accessible a través de dispositius mòbils i Pot realitzar-se a través de Google Maps en: maps.Google.Es/transit i pròximament a través de La pàgina web tramalicante.Es.

A més, Google Maps oferix les imatges de Street View a nivell del sòl, la qual cosa permet Als viatgers una vista prèvia d’una estació o la parada, si hi ha marquesina o seients, i Comprovar a quina distància es troba del seu destí.

Aquest servei es va iniciar al desembre del 2005 amb temps i rutes per a la ciutat de Pòrtland, als Estats Units, i per a març del 2007 ja incloïa dades d’altres nou ciutats d’aqueix país. Actualment Google Transit oferix serveis en països de tot el món. La xarxa de Metrovalencia es va incorporar a aquest servei al febrer del 2010.