Publicat
Arxivat com Corporatiu, Notícies.

  • Amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat i el Dia Sense Cotxe els transports autonòmics ofereixen servei gratuït durant tot el dia
  • La Generalitat ha llançat la campanya ‘Mou-te amb Impacte Zero’ amb la finalitat de promoure hàbits sostenibles de mobilitat

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat Arcadi España, ha assenyalat que “la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat i el Dia Sense Cotxe ens permet destacar la importància que té racionalitzar l’ús del vehicle privat i potenciar el transport públic per a reduir el soroll, la contaminació i millorar la qualitat de vida de les nostres ciutats”.

La Generalitat celebra hui, dimecres 22 de setembre, el Dia sense Cotxe, facilitant l’accés gratuït durant tota la jornada als serveis de Metrovalencia, TRAM d’Alacant, TRAM de Castelló i MetroBus (Autobusos Metropolitans de València).

El conseller ha volgut sumar-se al Dia Sense Cotxe i ha realitzat seguiment d de la jornada en l’estació d’Alameda, acompanyat per la directora gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Anaïs Menguzzato.

La Generalitat s’ha sumat un any més a les iniciatives de la Setmana Europea de la Mobilitat amb la campanya ‘Mou-te amb Impacte Zero’. A més ha iniciat les activitats educatives de la campanya ‘Hui Descansa el Cotxe’. que enguany s’organitzen amb el lema “Canta al Só de la Mobilitat Sostenible!” i dirigida a estudiants de centres públics i privats d’ensenyament primari en tota la Comunitat.

El conseller Arcadi España ha explicat que “l’objectiu de totes les administracions públiques ha de ser convergir cap a l’impacte zero per a avançar en el canvi cultural que consolide una mobilitat i unes ciutats més sostenibles i en la consecució d’espais amb menys soroll i contaminació i més qualitat de vida”.