Publicat
Arxivat com Corporativo, Noticias FGV, Notícies.

 

La primera reunió del nou Consell d’Administració de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), presidit per la consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador,  ha anomenat com a nou director-gerent de l’entitat a Ángel García de la Bandera.

El nou Consell d’Administració està format pel vicepresident i secretari autonòmic, Josep Vicent Boira, i els consellers Francesc Signes, subsecretari de la conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori; Carlos Domingo, director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat; i la secretària autonòmica d’Hisenda, Clara Ferrando.

El nou director-gerent, Ángel García de la Bandera, és Enginyer Forestal i Diplomat d’Estudis Avançats en Geografia, actualment està realitzant tesi sobre polítiques de transport ferroviari i ha rebut formació contínua tant de gestió empresarial com de tecnologia ferroviària i seguretat en la circulació. Des de 2010 és responsable de gestió de la gerència de Tràfic Este de València en ADIF. També ha col•laborat en la realització de diversos projectes a Aràbia Saudita i Israel.

En este sentit, la consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, hi ha assenyalat que amb este nomenament es “inicia una nova etapa” al capdavant de FGV perquè acabe “el obscurantisme que ha imperat durant tots estos anys i s’òbriguen les portes d’esta entitat perquè tot, a partir d’ara, siga completament transparente.

Visita les instal•lacions de FGV

El nou director-gerent s’ha incorporat hui divendres al seu nou lloc de treball i ha recorregut junt amb la consellera, María José Salvador, i la resta de membres del Consell d’Administració de FGV diferents instal•lacions de l’empresa com el Post de Comandament i els tallers de València Sud.