Anaïs Menguzzato García, Directora Gerente de FGV

Publicat
Arxivat com Consell d'Administració, Corporatiu, Noticias FGV, Notícies.

  • El nomenament es trasllada a la sessió del Ple del Consell de demà
  • La nova responsable de l’empresa ocupava fins ara el càrrec de directora d’Igualtat, Seguretat, Accessibilitat i Relacions Institucionals en la mateixa entitat

El Consell d’Administració de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), presidit pel conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha proposat, en la reunió celebrada aquesta vesprada de manera telemàtica, el nomenament de Anaïs Menguzzato García com a nova directora gerent de l’empresa pública.

D’aquesta manera, i segons estableix la Disposició Addicional Setena de la Llei 9/2019, de 23 de desembre, de la Generalitat, el nomenament es trasllada a la sessió del ple del Consell que se celebrarà demà divendres.

Anaïs Menguzzato fins ara directora d’Igualtat, Seguretat, Accessibilitat i Relacions Institucionals de FGV assumeix el càrrec que deixa Emilio Bayarri Roca, que ha estat al capdavant de l’empresa pública des de desembre de 2019.

Des del Consell d’Administració de FGV s’ha agraït a Emilio Bayarri la seua dedicació i lliurament al capdavant de l’empresa pública, malgrat la difícil situació provocada per l’actual pandèmia de la COVID-19.

La nova directora gerent és diplomada per la Universitat de València en Treball Social, Atenció i Assessorament a Persones Immigrants i Desenvolupament Local. Amb anterioritat a la seua incorporació a FGV ha exercit els càrrecs directora general de l’Institut Valencià de les Dones i de regidora de l’Ajuntament de València de Protecció Ciutadana.