Estació de València Sud de Metrovalencia

Publicat
Arxivat com Corporatiu, Noticias FGV, Notícies.

  • El pressupost de licitació per un termini d’un any és de 14,52 milions d’euros, IVA inclòs
  • Amb aquest contracte s’aborden les necessitats de consum de les explotacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant

El Ple del Consell ha autoritzat a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) a integrar-se en l’Acord Marc per al subministrament d’energia en els punts de consum de l’Administració de la Generalitat, el seu sector Públic Instrumental i Entitats Adherides 3/20 CC. Exp. 21/020.

El contracte actual, derivat de l’acord marc de la Central de Compres (3/18CC), finalitza el pròxim 30 de juny per la qual cosa és necessari per a FGV procedir a la contractació del subministrament d’energia en baixa i alta tensió de les explotacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant.

El nou contracte entrarà en vigor en el moment de la seua signatura, per un termini d’un any, amb un pressupost de licitació inicial de 14.520.000 euros, IVA inclòs.

El subministrament previst per FGV per a una anualitat és de més de 90 milions de kwh i permetrà fer front a les necessitats de consum energètic per a la tracció dels trens i tramvies, edificis, instal·lacions de manteniment, estacions subterrànies i de superfície d’FGV a València i Alacant.

FGV, com a entitat del sector públic instrumental de la Generalitat, està vinculada a la Central de Compres i als acords marc que des de la mateixa es liciten.