Publicat
Arxivat com Corporativo, Noticias FGV, Notícies.

  • El pressupost de licitació supera els 35 milions d’euros i el contracte abasta tres exercicis, inclosa una possible pròrroga d’un any
  • Els serveis previstos milloren els actuals en incrementar les hores de vigilància a València i Alacant

El Ple del Consell ha autoritzat a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) a iniciar el procés de contractació dels serveis de vigilància i protecció de les xarxes de Metrovalencia i TRAM d’Alacant.

El contracte es divideix en quatre lots que afecten la vigilància de complexos, serveis comuns, trens i tramvies del TRAM d´Alacant i Metrovalencia; i altres dos lots per a les línies de metro i de tramvia de Metrovalencia.

El pressupost del contracte, inclosa una possible pròrroga per un any, supera els 35 milions d’euros i abasta els exercicis 2023, 2024 i 2025, inclosa la possible pròrroga.

A Alacant, respecte al contracte en vigor s’ha incrementat el servei de vigilància en el TRAM d’Alacant, incloent-hi la totalitat de la Línia 9 fins a Dénia que entrarà en servei a principis de 2023. També s’han tingut en compte altres necessitats, amb un augment dels serveis de vigilància a realitzar de 1.192 hores.

A València el nou contracte incorpora la nova Línia 10 i un reforç de vigilància en les instal·lacions d’FGV a València Sud, on se situen les oficines centrals i part dels tallers de Metrovalencia. A més s’ha contemplat un increment de 1.740 hores de servei.

En les línies de tramvia de València s’ha inclòs un augment de 3.467,30 hores per a fer front a les necessitats d’aquesta explotació.