Estudiantes

Publicat
Arxivat com Corporatiu, Noticias FGV, Notícies Metrovalencia, Notícies TRAM, RSC.

  • El conseller Arcadi España i la consellera Ana Barceló s’han reunit per a valorar aquesta mesura que facilita la mobilitat als col·lectius que estan en la primera línia de la lluita contra la COVID-19
  • La Conselleria de Mobilitat i la ATMV van posar en marxa l’Abonament Sanitat que dona accés gratuït a Metrobus, Metrovalencia, Tram d’Alacant i Tram de Castelló

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, i la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, han anunciat que el Consell amplia sis mesos més l’Abonament Sanitat que dona accés al transport públic gratuït als i les professionals sociosanitaris i que des de la seua implantació el mes d’abril ha sigut utilitzat prop de 560.000 vegades.

Arcadi España i Ana Barceló s’han reunit per a valorar aquesta mesura que va posar en marxa la Conselleria de Mobilitat i la Autoritat de Transport Metropolità de València per a “facilitar la mobilitat als col·lectius que estan des del principi de la pandèmia en la primera línia de la lluita contra la COVID-19”, ha recordat el conseller de Mobilitat.

Per part seua, la consellera de Sanitat ha volgut agrair a la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat la seua “total predisposició per a facilitar el treball del personal sanitari en aquest any tan difícil”.

Així, el personal sociosanitari ha realitzat al voltant de 560.000 desplaçaments gratuïts des d’el mes d’abril passat fins a les primeres setmanes d’aquest mes de desembre en Metrovalencia, MetroBus, Tram de Castelló i Tram d’Alacant.

Territorialment, s’han registrat més de 28.140 validacions en l’àrea d’Alacant, prop de 494.000 en la de València, i al voltant de 35.500 en la de Castelló.

Prorrogar l’Abonament Sanitat

Per a actualitzar l’abonament soci sanitari i prolongar la seua utilització sis mesos més, el personal sociosanitari haurà d’acudir als punts de venda habituals. En l’àrea metropolitana de València, es podrà prorrogar en les màquines de FGV i en les taquilles de Metrovalencia, així com en el Punt d’Atenció al Client de ATMV situat en l’estació de Metrovalencia del carrer Colón de València i en els estancs habituals de venda de abonaments transport.

En l’àrea metropolitana de Castelló es pot ampliar la validesa de l’Abonament Sanitat en els punts de venda habituals, com a quioscos i estancs; i en l’àrea metropolitana d’Alacant en les taquilles de la xarxa de FGV.

Aquesta iniciativa de la Generalitat es va implantar durant l’estat d’alarma i per a Arcadi España, “es tracta d’un gest més de gratitud cap a tots els treballadors i treballadores de la sanitat i del sector sociosanitari que estan treballant sense descans”. Amb aquest objectiu la Conselleria i la ATMV han posat a la disposició del personal del sistema sociosanitari de la Comunitat Valenciana 9.550 bons per a desplaçar-se de manera gratuïta en tots els mitjans de transport públic de la Generalitat.