Publicat
Arxivat com Línia 0.

AVAPACE CorreJuny 2015:

“Avapace en el cor, la força en les nostres cames”

El Club Atletisme Avapace Corre és un club de running que corre per i per a AVAPACE (Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral), perquè els nostres jóvens disfruten de l’esport i la seua integració siga total, per a difondre la labor d’Avapace i recaptar fons que ens permeten continuar treballant dia a dia.

Esta carrera consistix a córrer 50 carreres de 10 km en 50 hores, a un ritme de 6 min/km. Cada carrera de 10 K anirà encapçalada per un o més atletes del Club Atletisme Avapace Corre que espentaran un carro amb un alumn@ de l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE).

El ritme de carrera ho marcarà el carro i la resta d’atletes mai podran sobrepassar-ho. Junt amb els atletes d’Avapace Corre i el carro podrem córrer en cada una de les 10 K un màxim de 50 atletes que pertanguen a Metrovalencia i altres clubs d’atletisme o siguen independents.

La participació és gratuïta i és una prova no competitiva. Si voleu córrer junts, en la casella Club indiqueu “Metrovalencia”.