ANUL·LADA

Bases de la convocatòria pública del procés de selecció de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana pel sistema de concurs oposició per a cobertura de llocs de treball de manteniment corresponents a les ofertes d’ocupació pública dels anys 2018, 2021 i 2022 i per a la confecció de borses d’ocupació temporal.

Arxiu amb plans actualitzats

 


Bases de la Convocatòria Pública de Concurs Selectiu de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana pel sistema de concurs oposició per a cobertura de llocs de treball d’atenció al client corresponents a les ofertes d’ocupació pública dels anys 2020, 2021 i 2022 i per a la confecció de borses d’ocupació temporal.


Bases de la convocatòria pública per la confecció de borses urgents en Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), pel sistema de valoració de mèrits, per la cobertura de llocs de treball temporals de conducció i circulació, en les demarcacions de València i Alacant.


Bases de la convocatòria pública per a la confecció de borses urgents en Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), pel sistema de valoració de mèrits, per a la cobertura de llocs de treball temporals d’atenció al client en les demarcacions de València i Alacant.


Bases de la convocatòria pública de procés de selecció per sistema de concurs oposició per a cobertura de llocs de treball de conducció i circulació corresponents a les ofertes d’ocupació pública de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana dels anys 2020, 2021 i 2022 i per a la confecció de dues borses d’ocupació temporal.